Choď na obsah Choď na menu
 


Znamenia zverokruhu

Znamenia zverokruhu

 

Keď pred  Pána  Boha predstúpilo jeho 12 detí do každého z nich vložil semiačko ľudského života. Jedno po druhom predstupovali pred neho, aby si vzali svoj dar.

k.240x180.jpg

Prvý bol Baran:,, Tebe Baran dávam svoje semeno ako prvému, aby si mal tú česť ho zasadiť, a aby sa v tvojej ruke milión krát rozmnožilo. Nebudeš mať čas pozorovať ako rastie, pretože všetko čo zasadíš, vytvorí ďalšie semená, ktoré bude treba zasadiť. Budeš prvý kto prenikne ľudskou mysľou Mojou Ideou. Tvojou úlohou nebude starať sa o túto Ideu, tvoj život je čin a jedine čin, ktorý ti prisudzujem je zvestovať ľuďom MOJE stvorenie. Za tvoju dobrú prácu ti dávam cnosť Sebaúcty.“ A Baran sa ticho vrátil na svoje miesto.

 

byk.jpg

Druhý bol Býk:,,Tebe Býk dávam moc premeniť semeno v rastlinu. Tvoja úloha je náročná a vyžaduje trpezlivosť, pretože musíš dokončiť všetko to čo bolo začaté. Lebo ináč semená rozfúka vietor. Nesmieš začať uprostred tvojej práce pochybovať, alebo meniť svoje rozhodnutia, ani sa spoliehať so svojou úlohou na druhých. Za to ti dávam dar Sily. Užívaj ju múdro.“ A Býk sa vrátil na svoje miesto.

blizenec.jpg

Tretí bol Blíženec:,, Tebe Blíženec dávam otázky bez odpovede, aby si všetkým priniesol pochopenie všetkého , čo vidí človek okolo seba. Nebudeš nikdy vedieť prečo ľudia hovoria alebo počúvajú, ale v hľadaní svojich odpovedí nájdeš dar, ktorý ti dávam Vedenie.“ A Blíženec sa vrátil na svoje miesto.

rak.jpg

Štvrtý bol Rak:,,Tebe Rak dávam úlohu poučiť človeka o emóciách. Je mojou Ideou, aby si ľudí rozosmieval, ale i rozplakal a všetko čo vidíš a cítiš ,aby vyvieralo z vnútorného bohatstva. Za to ti dávam dar Rodiny, aby sa tvoje bohatstvo rozmnožilo.“ A Rak sa vrátil na svoje miesto.

 

lev.jpg

Piaty bol Lev: ,,Tebe Lev dávam úlohu ukazovať svetu Moje Stvorenie v celej jeho sláve. Musíš sa však vyhnúť pýche a vždy si pamätať, že to je Moje Stvorenie  nie tvoje. Pretože ak na to zabudneš, ľudia sa ti vysmejú. Úlohu , ktorú ti dávam, ti prinesie mnoho radosti ak ju budeš  dobre plniť. Za to ti náleží dar Úcty.“ A  Lev sa vrátil na svoje miesto.

 

panna.jpg

Šiesta bola Panna: ,,Tebe Panna chcem, aby si preskúmala všetko čo človek urobí, s Mojím Stvorením. Musíš starostlivo posúdiť cesty človeka a pripomenúť mu jeho chyby, aby skrze teba došlo Moje Stvorenie k dokonalosti. Za to ti dávam dar Jasného a čistého myslenia.“ A  Panna sa vrátila na svoje miesto.

vahy.jpg


Siedma bola Váha:,,Tebe Váha dávam za úlohu slúžiť. Aby si človek pamätal na svoje povinnosti voči druhým. Aby sa učil spolupracovať a videl aj svoju druhú stránku svojich činnou. Postavím ťa všade tam kde vládne nesúlad a za tvoje úsilie ti dávam dar Lásky.“ A Váha sa vrátila na svoje miesto.

 

skorpion.jpg

Osmi bol Škorpión:,, Tebe Škorpión dávam, veľmi dôležitú úlohu. Budeš mať schopnosť vidieť do ľudských myslí, ale nedovoľujem ti hovoriť o tvojich objavoch. Často ťa bude bolieť to čo budeš vidieť, budete ťa to bolieť, a vo svojej bolesti sa odvrátiš odo mňa. Zabudneš , že to nie ja spôsobujem bolesť,ale pokrivenie Mojej Idei spôsobuje bolesť. Budeš tak vidieť do ľudí, že v nich spoznáš zvieratá a budeš bojovať so svojimi zvieracími  inštinktami vo svojom vnútri, zídeš z cesty. Ale keď sa znovu ku mne vrátiš, Škorpión budem mať pre teba veľký dar Cieľavedomosti.“ A Škorpión sa vrátil na svoje miesto.

 

strelec.jpg

Deviaty bol Strelec: ,,Od teba Strelec chcem, aby si rozveseľoval. Pretože uprostred nepochopenia Mojej Idei  zhorknú. Prostredníctvom smiechu budeš dávať ľuďom nádej a prostredníctvom nádeje obrátiš ich oči späť ku mne. Stretneš mnohé životy, veľa krát len na chvíľu, a v každom živote uvidíš nepokoj. Tebe Strelec dávam dar Nekonečnej hojnosti, aby si sa vysoko vyvinul, dosiahol do každého kúta a vniesol svetlo.“ A Strelec sa vrátil na svoje miesto.

 

kozorozec.jpg

Desiaty bol Kozorožec:,, Od teba Kozorožec chcem tvoj pot, aby si učil človeka pracovať. Tvoja úloha nie je jednoduchá, pretože budeš mať pocit, že všetká ľudská námaha je položená na tvojich pleciach. Za tvoje ťažké bremeno však vkladám do tvojich rúk zodpovednosť za človeka.“A Kozorožec sa vrátil na svoje miesto.

vodnar.jpg

Jedenásty bol Vodnár: ,,Tebe Vodnár dávam víziu budúcnosti, aby človek dokázal vidieť rôzne možnosti. Pocítiš bolesť osamelosti, pretože ti nedovolím personifikovať Moju Lásku. Za to obrátiš ľudský zrak k novým možnostiam , tebe dávam dar Slobody, aby vo svojej voľnosti si mohol neustále slúžiť ľudstvu, kedykoľvek to bude treba.“ A Vodnár sa vrátil na svoje miesto.

 

ryby.jpg

Dvanásta bola Ryba: ,,Ryba tebe dávam tú najťažšiu úlohu zo všetkých. Chcem od teba, aby si zbierala celý ľudský žiaľ a vracali mi ho. Tvoje slzy sa musia  nakoniec stať Mojimi slzami. Žiaľ, ktorý do teba vstúpi je následkom nepochopení Mojich Ideálov človekom. Ty mu dáš súcit, aby sa mohol snažiť znovu a znovu. Pretože dostávaš úlohu zo všetkých najobtiažnejšiu, dávam ti ten najväčší dar, budeš mi ako jediná z mojich dvanástich  detí rozumieť. Dar rozumieť je však len pre teba, Ryba. Budeš sa snažiť ho šíriť medzi ľuďmi, nebudú ťa počúvať.“ A Ryba sa vrátila na svoje miesto.

 

Potom Pán boh povedal: ,,Každý z vás ma časť Mojej Idei. Nesmiete túto časť zamieňať s celou Mojou Ideou. Nesmie vo vás ani vyvstať túžba vymieňať si medzi sebou jednotlivé časti. Pretože každý z vás je dokonalý. Neuvedomíte si to však, pokiaľ vás všetkých dvanásť nebude jedno. Potom bude každému z vás odhalená celá Moja Idea.“ Deti odišli, všetky odhodlané robiť svoju prácu čo najlepšie, aby si zaslúžili svoje dary. Ale žiadne z nich nepochopilo svoju úlohu, ani dar. A keď sa zmetené vrátili, Boh povedal: ,,Každý si myslí, že dary tých druhých sú lepšie. Preto vám dovoľujem navzájom si ich vymeniť.“ A v tej chvíli deti zajasali , pretože mysleli na všetky možnosti novej úlohy. Ale Boh sa usmial a povedal: ,,Budete sa ku mne často vracať a žiadať, aby som vás zbavil vašej úlohy a zakaždým vám vyhoviem. Prejdete nespočetnými reinkarnáciami, než ukončíte pôvodnú úlohu, ktorú som pre vás prichystal. Dávam vám nekonečné množstvo času, aby ste túto úlohu splnili, ale len keď ju  dokončíte, budete môcť byť so Mnou.“   

 

Vodné
- dočinenia s citmi, snami, intuíciou, súcitom. Patria sem - ryby, rak, škorpión.

 

Vzdušne

- znamená ľahkosť, dynamika, esprit, myslenie, nestálosť. Patria sem - blíženci, váhy, vodnár.

 

Ohnivé
- znamená ohnivý temperament, spontánnosť, aktivita, odvaha, netrpezlivosť.Patria sem - baran, lev, strelec.

 

Zemné

- symbolizuje istotu, výdrž, štruktúru, pokoj, zotrvačnosť. Patria sem - býk, panna, kozorožec.

 

 

znamenia-12.jpg

Toto je charakteristika len všeobecne, skutočnú charakteristiku osoby získame, keď máme jeho presný dátum narodenia s hodinou, minútou a miestom. To nám dá možnosť vypočítať Ascedent, obsadenie domov znameniami a planétami. A vtedy ak sú tam silnejšie znamenia zastúpené môžu povahové vlastnosti byť ovplyvnené práve vplyvom silnejších znamení a aj planét. Keď porovnáme dvoch ľudí rovného znamenia, môžu byť povahove úplne odlišný, práve týmto vplyvom.

 


Viac tu: http://anjelskiposlovia.webnode.sk/znamenia-zverokruhu/
Vytvorte si vlastné stránky zadarmo: http://www.webnode.sk